Masline deshidratate (bio)

Descriere

  • Măslinele negre de Aragon, provin concret dintr-o zonă din Spania, denumită Aragon. Soiul mai este cunoscut ca „Empeltre”, și este de un gust intes cu caracter. Acest soi de măslini sunt  cunoscuți ca fiind dintre cei mai vechi din peninsulă.

Conținut 

  • Un borcan conține 350 g  de măsline negre deshidratate de Aragon,  produs certificat ecologic.
  • Ingrediente: măsline negre de Aragon cu sâmburi*,apă, sare, oțet*, acid citric și acid lactic. * Ingredientele provin din agricultura ecologică.

Consum

  • Încorporarea măslinelor  în dieta noastră este foarte ușoară, la fel de simplă ca și deschiderea unui borcan din soiul care îți place, le pui într-un vas  în mijlocul mesei și servești. Sunt un fel de aperitiv sau ceva ce în majoritatea bucătăriilor mediteraniene  sunt servite aproape la fiecare masă. Sunt, de asemenea  gustoase și sănătoase, ideale pentru orice moment al zilei în care aveți nevoie de o gustare pentru a recupera energie.

 Știați că?

…în zonele mediteraneene unde măslinele sunt consumate zilnic, nutriționiștii au constatat că un  consum zilnic de aproximativ 6 și 7 măsline  pe zi, ar ajuta la scăderea tensiunii arteriale în mod semnificativ. În plus un consum pe timpul sarcinii va proteja copilul de unele alergii și de astm, odată născut, datorită proprietăților antioxidante ce le posedă măslinele. 

Ne pare rau, dar produsul nu mai face parte din oferta noastra.