Livrare

Livrarea Produselor

Livrarea se efectueaza doar in Municipiul Iasi si in zonele rezidentiale adiacente si este facuta gratuit de catre personalul Gustul Natural care va onora comenzile în fiecare zi de sambata (in intervalul orar 09 - 18) urmatoare de la data confirmării acestora.

Livrarea gratuita in municipiul Iasi (precum si zonele rezidentiale adiacente) este valabila pentru comenzile cu o valoare mai mare de 25 lei. Costul livrarii

Livrarea prin curierat rapid (in alte zone neacoperite de personalul societatii) are o taxa minima de 25 de lei, cost ce include:

        -    un colet de maxim trei kilograme;

        -    livrarea coletului oriunde pe teritoriul Romaniei;

        -    returul documentelor sau a banilor - rambursul;

Nota: pentru fiecare kg in plus fata de coletul cu taxa minima de livrare, se adauga o taxa de 1,5 Lei/kg. Greutatea maxima a unui colet poate fi de 30 kg.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Gustul Natural, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.